Hoogspanningscabines en hoogspanningsinstallaties

Hoogspanningsinstallaties in Antwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor hoogspanningsinstallaties in Antwerpen of Vlaams-Brabant? Zoek niet verder! Elektrowerken de Proft, gevestigd in Lebbeke, is uw specialist. Wij bieden een groot aanbod aan diensten en producten aan en zorgen telkens voor op maat gemaakte oplossingen voor uw hoogspanningsinstallatie in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Zo komen we met plezier ter plekke om een hoogspanningscabine te plaatsen.

Uw specialist in hoogspanningsinstallaties en hoogspanningscabines

Wij staan voor u klaar bij het plaatsen van een hoogspanningscabine of hoogspanningsinstallaties in gebouwen en kiosken in de regio’s Antwerpen en Vlaams-Brabant. Hierbij vinden wij kwaliteit en service erg belangrijk. Wij leveren cabines in primair materiaal, modulair materiaal en RMU van verschillende spelers op de markt. Wij werken al jaren samen met enkele vaste leveranciers voor al onze materialen, betonkiosken, schakelcellen en transformatoren. Zo zijn wij in staat een continue kwaliteit en service te leveren aan onze klanten.

Wij staan voor u klaar met de volgende diensten

Interne lussen

Heeft u een groot project of is het noodzakelijk aanpassingen aan uw hoogspanningsnet te maken? Wij zijn uw specialist als het aankomt op hoogspanningsinstallaties, engineering en opbouw van interne lussen en schakelplannen en in het plaatsen van een hoogspanningscabine. Wij ontwerpen voor u het volledige schakelplan en voorzien u van een complete bekabeling. Denk hierbij aan hoogspanningslijnen, kabels en stations. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Hierbij werken wij de hele tijd in overleg met u. Wij vinden namelijk dat bedrijfscontinuïteit steeds de grootste prioriteit moet hebben.

Meer weten over onze diensten ?

Supervisie, uitlezing en sturing van HS-netten
Daarnaast verzorgen wij ook de supervisie, uitlezing en sturing van de hoogspanningsnetten. Er is namelijk een groeiende nood aan supervisie. Wij houden ons bezig met het uitlezen en het sturen van de hoogspanningsinstallaties in de regio’s Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij zorgen ervoor dat alle transformatoren functioneren zoals dat zou moeten. Daarnaast maken wij systemen op maat, met een realtime vertraging van slechts één seconde.

Bekabeling, transformatoren en beveiligingen
Met onze vaste partners verzorgen wij de bekabeling van uw hoogspanningsinstallatie in Antwerpen, Vlaams-Brabant en omstreken. Hierbij houden wij ons bezig met de bekabeling boven en onder de grond. Wij gaan afhankelijk van uw wensen op zoek naar het beste traject en de geschikte bekabeling voor uw specifieke situatie. Met onze partners beschikken wij over een zeer ruim assortiment aan schakelmateriaal en transformatoren. Kortom, wij hebben voor elke situatie een gepaste oplossing.

Neem contact met ons op

Wij zijn uw deskundige op het gebied van hoogspanningsinstallaties in de omgeving van Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wilt u onze hoogspanningsinstallateur inschakelen, bijvoorbeeld om een hoogspannigscabine te laten plaatsen? Vraag dan een offerte aan of contacteer ons voor een afspraak. Wij komen vervolgens graag tot bij uw bedrijf om te kijken naar de mogelijkheden.

Electrowerken De Proft waardeert uw intresse in ons bedrijf.

Onze Partners