Hoogspanningscabines en hoogspanningsinstallaties

Hoogspanningsinstallaties in Antwerpen

Op zoek naar een bedrijf voor hoogspanningsinstallaties in Antwerpen? Zoek niet verder! Wij zijn uw specialist. Wij bieden een groot aanbod aan diensten en producten. Zo houden wij ons bezig met het plaatsen van hoogspanningsinstallaties en hoogspanningscabines, interne lussen, supervisie van HS-netten, hoogspanningsbekabeling en hoogspanningstransformatoren in de regio Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij, van Elektrowerken de Proft, zijn uw erkende hoogspanningsinstallateur in België. Bent u benieuwd naar onze services? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

De specialist in hoogspanningsinstallaties en hoogspanningscabines in Antwerpen en Vlaams-Brabant

Wij staan voor u klaar bij het plaatsen van een hoogspanningscabine, of hoogspanningsinstallaties in gebouwen en kiosken in de regio Antwerpen en Vlaams-Brabant. Hierbij vinden wij kwaliteit en service erg belangrijk. Wij leveren cabines in primair materiaal, modulair materiaal en RMU van verschillende spelers op de markt. Wij werken al jaren samen met enkele vaste leveranciers voor al onze materialen, betonkiosken, schakelcellen en transformatoren. Zo zijn wij in staat een continue kwaliteit en service te leveren aan onze klanten. Benieuwd naar onze overige diensten?

Wij staan voor u klaar met de volgende diensten

Interne lussen
Heeft u een groot project of is het noodzakelijk aanpassingen aan uw hoogspanningsnet te maken? Wij zijn uw specialist in de regio Antwerpen als het aankomt op hoogspanningsinstallaties, engineering en opbouw van interne lussen en schakelplannen. Wij ontwerpen voor u het volledige schakelplan en voorzien u hierbij van een complete bekabeling. Denk hierbij aan hoogspanningslijnen, kabels en stations. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Hierbij werken wij de hele tijd in overleg met u. Wij vinden namelijk dat bedrijfscontinuïteit steeds de grootste prioriteit moet hebben.

Meer weten over onze diensten ?

Supervisie, uitlezing en sturing van HS-netten
Daarnaast verzorgen wij ook de supervisie, uitlezing en sturing van de hoogspanningsnetten. Er is namelijk een groeiende nood aan supervisie. Wij houden ons bezig met het uitlezen en het sturen van de hoogspanningsinstallaties in de regio Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij zorgen ervoor dat alle transformatoren functioneren zoals dat zou moeten. Daarnaast maken wij systemen op maat, met een realtime vertraging van slechts 1s.

Hoogspannings bekabeling, transformatoren en beveiligingen
Samen met onze vaste partners verzorgen wij de bekabeling van uw hoogspanningsinstallatie in Antwerpen, Vlaams-Brabant en omstreken. Hierbij houden wij ons bezig met de bekabeling boven- en onder de grond. Wij gaan afhankelijk van uw wensen op zoek naar het beste traject en de geschikte bekabeling voor uw specifieke situatie. Samen met onze partners beschikken wij over een zeer ruim assortiment aan schakelmateriaal en transformatoren. Kortom, wij hebben voor elke situatie een gepaste oplossing.

Neem contact met ons op

Wij zijn uw deskundige op het gebied van hoogspanningsinstallaties in de omgeving Antwerpen, Vlaams-Brabant? Bij ons bent u aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen. Onze medewerkers staan voor u klaar. Wij zijn telefonisch te bereiken via +32 (0)52 41 07 24 of stuur een e-mail naar info@electrowerkendeproft.be. Wilt u langskomen? Geen probleem, u bent van harte welkom. Maak wel even aan afspraak, want we zijn niet altijd op kantoor.

Anderen bekeken ook:
Hoogspanningsbekabeling Antwerpen |Laagspanningsinstallatie Antwerpen

Electrowerken De Proft waardeert uw intresse in ons bedrijf.

Onze Partners