Laagspanningsinstallaties en energiemanagement

Laagspanningsinstallatie in Antwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw laagspanningsinstallatie in Antwerpen? Bij Electrowerken de Proft, ons bedrijf in Lebbeke, staan wij voor u klaar. Wij zijn uw erkend installateur en expert in geheel België en plaatsen uw laagspanningsinstallaties en -cabines met plezier. Wij staan bekend om onze snelle en vlotte service. Onze laagspanningsinstallaties richten zich enkel tot industriële business-to-business.

De specialist voor laagspanningsinstallatie in Antwerpen

Onze expertise ligt bij zowel laagspanningsinstallaties als hoogspanningsinstallaties en sterkstroom. Wij werken hiervoor nauw samen met Schneider Electric, waardoor wij in staat zijn u te voorzien van:

Busbars en transfo-bordverbindingen
Wij voorzien bedrijven van onder andere busbars en transfo-bordverbindingen en distributieborden. Daarnaast verzorgen wij de engineering en plaatsing van busbars van allerlei vermogens.

Distributieborden
Wij ontwikkelen en implementeren vermogensborden van verschillende normeringen, transformatoren en beveiligingen. Wij verzorgen dat proces van ontwikkeling tot plaatsing. Kortom, wij zijn uw specialist voor laagspanningsinstallatie in Antwerpen en omstreken.

Supervisie, uitlezing en sturing van laagspanningsnetten
Wij verzorgen ook de supervisie, uitlezing en sturing van de laagspanningsnetten. Er is namelijk een groeiende nood aan supervisie. Daarbij houden wij ons bezig met het uitlezen en sturen van de laagspanningsinstallaties in de regio Antwerpen. Wij maken al onze systemen op maat met een realtime vertraging van slechts één seconde.

Energiemanagement Electrowerken De Proft

Energiemanagement
Met onze expertise maken wij door gebruik van de juiste componenten uw installatie weer energie-efficiënter. Onze software maakt een volledige analyse van uw laagspanningsinstallatie, waardoor wij zien waar de winst te behalen valt.

Verlichting

Industriële elektriciteit Electrowerken De Proft

Algemene industriële elektriciteit
Wij analyseren graag hoe duurzaam en functioneel uw gebouw of loods is. Door gebruik van de juiste industriële elektriciteit en uitrusting valt hier vaak veel winst te behalen.

Onze Partners

Contacteer ons bij interesse in een samenwerking

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laagspanningsinstallatie in de regio Antwerpen. Ons team van deskundigen staat voor u klaar. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@electrowerkendeproft.be of neem telefonisch contact met ons op via +32 (0)52 41 07 24. Wij doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij horen graag van u.