Interne lussen voor hoogspanningsinstallaties

Home » Interne lussen

Monitoring van uw systeem

Installaties en renovaties

Beschikbaar in heel België

Heeft u nood aan interne lussen voor uw hoogspanningsinstallatie? Bij Electrowerken de Proft, gevestigd in Lebbeke, zijn wij gespecialiseerd in alles op het gebied van hoogspanning. Heeft u een groot project of is het noodzakelijk aanpassingen te maken aan uw hoogspanningsnet? Wilt u bijvoorbeeld uw stroomtoevoer verleggen? Wij helpen u graag met de engineering en opbouw van interne lussen en schakelplannen. Met behulp van interne lussen verdelen wij hoogspanningskabels over bijvoorbeeld verschillende gebouwen. Hierbij verzorgen wij een perfecte energiedistributie voor uw project of bedrijf.

Zoekt u een bedrijf voor uw hoogspanningsinstallatie in de omgeving Antwerpen of Vlaams-Brabant?

Industriële elektriciteit Electrowerken De Proft

Wat zijn interne lussen?

Bij de samenstelling van grote hoogspanningsinstallaties en interne lussen ligt onze focus altijd op de continuïteit van uw bedrijf. Maar wat zijn interne lussen nu precies? Deze lussen staan voor een reeks van cabines die onderling via kabels verbonden zijn. Wanneer men één van die cabines inlust in een bestaande verbinding, zal de stroom zich direct opdelen. Zo zal de stroom van station A naar het ingeluste station en van het ingeluste station naar B geleiden. Met behulp van de interne lussen is het mogelijk de verbindingen van A en B afzonderlijk in- of uit schakelen.

Energiemanagement Electrowerken De Proft

Vraag uw offerte aan

Heeft u vragen over de interne lussen van uw installaties? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze deskundige hoogspanningsinstallateur en -expert voorziet u graag van vrijblijvend advies. Heeft u een specifieke vraag over de energiedistributie van uw bedrijf of project? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. U kunt ook een offerte aanvragen.