DC-charging in Antwerpen

Home » DC-charging in Antwerpen

Monitoring van uw systeem

Installaties en renovaties

Beschikbaar in heel België

Bent u op zoek naar een bedrijf voor DC-charging in Antwerpen en omstreken? Wij van Electrowerken de Proft helpen u graag verder. Onze jarenlange expertise staat centraal in al onze projecten. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en conceptueren van grote electrische installaties.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar onze DC-charging oplossing in de omgeving Antwerpen of Vlaams-Brabant?


Onze focus ligt vooral op hoogspanningsinstallaties, Power Distributie, hoge vermogens en industriële elektriciteit. Uiteraard behoort DC-charging ook tot onze specialiteiten. Zeker met de vele elektrische auto’s zijn DC-laders erg gewild. Heeft u interesse of bent u benieuwd naar onze DC-charging oplossing in de omgeving Antwerpen of Vlaams-Brabant? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

Industriële elektriciteit Electrowerken De Proft

Wat is het verschil tussen AC en DC laden?

Er zijn twee manieren van laden: AC (traag laden) en DC (snel laden). Maar wat is nu precies het verschil? AC staat voor wisselstroom. Bij AC wordt de gewone stroom uit het net aan je wagen aangeboden. Een omvormer in je wagen zorgt dan voor het omzetten van AC naar DC om je batterij te laden. Deze ingebouwde omvormer kan 3.7kW, 7.4kW, 11kW of max. 22kW energie omzetten van AC naar DC. DC staat voor gelijkstroom. DC-laden houdt in dat de energie wordt omgezet van AC naar DC buiten de wagen om. De omvormer van de wagen wordt hierbij overgeslagen en de energie wordt in DC aangeboden aan je voertuig. DC-laden is dus minder belastend voor je voertuig en beter voor je batterij. DC-laders bestaan al vanaf 25kW en lopen op tot 2x200kW. Wij zijn uw expert op het gebied van DC-charging in Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Energiemanagement Electrowerken De Proft

Electrowerken de Proft is uw aanbieder voor DC-charging in Antwerpen

Bent u op zoek naar een oplossing om de elektrische voertuigen van uw bedrijf en die van uw medewerkers snel te kunnen laden? Wij hebben voor jou alvast DE oplossing. Als officiële verdeler van Willbert bieden wij u de zuinigste en meest efficiente DC-charger van dit moment aan. Die is naast efficiënt ook modulair en kan van 25kW tot 150kW geüpgraded worden. De mogelijkheid om 2x200kW te laden is volop in ontwikkeling. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor DC-charging bij u in de omgeving Antwerpen of Vlaams-Brabant? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag.

Vraag het onze adviseurs

Interesse in onze DC-charging oplossingen in de omgeving Antwerpen? Wij zijn uw ideale partner.  Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op via + 32 (0)52 41 07 24  of stuur een e-mail naar info@electrowerkendeproft.be. Ook is het mogelijk bij ons langs te komen. Wij vragen u dan wel eerst een afspraak te maken.

Anderen bekeken ook:
Hoogspanningsbekabeling Antwerpen | Powerdistributieonderhoud Antwerpen