DC-charging in Antwerpen

Home » DC-charging in Antwerpen

Monitoring van uw systeem

Installaties en renovaties

Beschikbaar in heel België

Bent u op zoek naar een bedrijf voor DC-charging in Antwerpen, Vlaams-Brabant of elders in Vlaanderen? Wij van Electrowerken de Proft uit Lebbeke, helpen u graag verder. Onze jarenlange expertise staat centraal in al onze projecten. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en conceptueren van grote electrische installaties.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar onze DC-charging oplossing in de omgeving Antwerpen of Vlaams-Brabant?

DC-charging en onze andere diensten

Onze focus ligt vooral op hoogspanningsinstallaties, powerdistributie, hoge vermogens en industriële elektriciteit. Uiteraard behoort DC-charging ook tot onze specialiteiten. Zeker met de vele elektrische auto’s zijn DC-laders erg gewild. De noden verschillen echter wel van situatie tot situatie. Daarom geven we graag het nodige advies. Onze diensten reiken verder dan enkel DC-charging. Ook wanneer u nood heeft aan powerdistributieonderhoud schakelt u ons bedrijf in.

Industriële elektriciteit Electrowerken De Proft

Wat is het verschil tussen AC- en DC-laden?

Er zijn twee manieren van laden: AC (traag laden) en DC (snel laden). Maar wat is nu precies het verschil? AC staat voor wisselstroom. Bij AC wordt de gewone stroom uit het net aan uw wagen aangeboden. Een omvormer in uw wagen zorgt dan voor het omzetten van AC naar DC om je batterij te laden. Deze ingebouwde omvormer kan 3.7kW, 7.4kW, 11kW of max. 22kW energie omzetten van AC naar DC. DC staat voor gelijkstroom. DC-laden houdt in dat de energie wordt omgezet van AC naar DC buiten de wagen om. De omvormer van de wagen wordt hierbij overgeslagen en de energie wordt in DC aangeboden aan je voertuig. DC-laden is dus minder belastend voor je voertuig en beter voor je batterij. DC-laders bestaan al vanaf 25kW en lopen op tot 2x200kW. Wij zijn uw expert op het gebied van DC-charging.

Energiemanagement Electrowerken De Proft

Uw aanbieder voor DC-charging in Antwerpen

Bent u op zoek naar een oplossing om de elektrische voertuigen van uw bedrijf en die van uw medewerkers snel te kunnen laden? Wij hebben voor u alvast dé oplossing. Als officiële verdeler van Willbert bieden wij u de zuinigste en meest efficiente DC-charger van dit moment aan. Die is naast efficiënt ook modulair en kan van 25kW tot 150kW geüpgraded worden. De mogelijkheid om 2x200kW te laden is volop in ontwikkeling.

Contacteer onze experts

Heeft u interesse in onze oplossingen voor DC-charging? Wij zijn uw ideale partner. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers staan voor u klaar. Ook is het mogelijk bij ons langs te komen. Wij vragen u dan wel eerst een afspraak te maken via de contactgegevens.